Sachets met vochtige doekjes

Sachets met vochtige doekjes van Private Label door Cobeco Pharma zijn efficiënt en gebruiksvriendelijk. De sachets bevatten de ideale hoeveelheid gel, crème of glijmiddel om aan uw eisen te voldoen. De hoeveelheid product in de sachets is afhankelijk van het type product. De compacte vochtige doekjes bevatten de perfecte hoeveelheid dat varieert tussen de 3ml en 4ml per doekje. Er zijn drie verschillende soorten doekjes om uit te kiezen:

  • Toy cleaner doekjes
  • Intieme doekjes
  • Delay gel doekjes

Toy cleaner doekjes
De toy cleaner doekjes zijn gebruiksvriendelijke doekjes met een effectieve cleaner zonder alcohol en zijn speciaal ontworpen om uw erotische speeltjes hygiënisch schoon te maken. Wanneer u uw erotische speeltjes regelmatig schoon behoudt u de kwaliteit van uw speeltje. Onze toy cleaner tast latex, rubber of silicone speeltjes niet aan. De toy cleaner doekjes zijn speciale wegwerp doekjes.

Intieme doekjes
De intieme doekjes zijn speciaal ontworpen voor de persoonlijke hygiëne. De intieme doekjes zijn geschikt voor regelmatig gebruik. De intieme doekjes kunnen overal gebruikt worden, op elk moment, en zijn voor éénmalig gebruik.

Delay gel doekjes
De delay gel doekjes zijn op water basis en helpen bij de vertraging van de ejaculatie voor langer genot. Breng de delay gel doekjes aan op de penis en masseer het in de huid. De gel zal de ejaculatie vertragen maar de penis niet gevoelloos maken. De delay gel doekjes zijn voor eenmalig gebruik.
Product informatie


Gels, crèmes of glijmiddelen naar keuze in een sachet met vochtig doekje.


Verpakkingsopties


Sachets met een 110g aluminium uiterlijk of een wit gelaagd aluminium uiterlijk


Maten en gewicht


De doekjes zijn 160x160 mm, 38g/m2 en zijn niet geweven.
De sachets zijn 70x120mm


Wettelijke tekst


Cobeco Pharma zal de wettelijke tekst dat verplicht is op de verpakking naar u opsturen.
Deze wettelijke tekst moet op de verpakking worden geplaatst.


Ontwerp


Creëer het ontwerp


Minimum bestelhoeveelheid


De minimum bestelhoeveelheid is 10.000 stuks per bestelling