Kwaliteitscontrole van Cobeco Pharma

Bij Cobeco Pharma voelen wij ons zeer verantwoordelijk over de kwaliteit. Wij zetten alles in werk om ervoor te zorgen dat onze producten, ingrediƫnten en verpakkingen voldoen aan de strengste eisen. Om dit te bereiken voert Cobeco Pharma een kwaliteitscontrole uit op haar afdelingen. Cobeco Pharma heeft een gespecialiseerde kwaliteitscontrole afdeling. Deze afdeling adviseert en controleert de procedures die een cosmetisch product of medisch hulpmiddel doorloopt voordat deze op de Europese markt terecht komt. Cobeco Pharma is lid van verschillende kwaliteitsverenigingen en werkt op basis van een kwaliteitssysteem.Cobeco Pharma is lid van de Nederlandse branchorganisatie 'Natuur & Gezondheidsproducten Nederland' (NPN).
Deze organisatie en haar relaties propageren de bevordering van de kwaliteit en de veiligheid op het gebied van voedingssupplementen.

www.npninfo.nlCobeco Pharma is lid van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV). De NCV is de brancheorganisatie van fabrikanten en importeurs van cosmetica.

www.ncv-cosmetica.nlCobeco Pharma voert een kwaliteitsbeleid uit op basis van de Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP). Onder het HACCP-systeem wordt het gehele productieproces bewaakt om zo de voedselveiligheid gevaren te detecteren.

www.foodsafetymanagement.info


GMP
Cosmetische producten worden volgens strenge eisen geproduceerd. Deze eisen vallen onder de zogenaamde 'Good Manufacturing Practice' (GMP). Cobeco produceert volgens GMP: personeel is speciaal opgeleid om cosmetische producten te produceren, er is een systeem voor kwaliteitscontrole en een speciaal ontworpen fabriek.

www.who.intISO 22000 2005 is een globale beheersing van de voedselveiligheid standaard volgens welke Cobeco Pharma produceert.

www.iso.orgCobeco Pharma is lid van SEDEX, een non-profit ledenorganisatie gewijd aan het verbeteren van verantwoorde en ethische handelspraktijken in de wereldwijde supply chains.

www.sedexglobal.com