Externe verpakking

Etikettering
De etikettering van uw private label is een vereiste. De labels informeren de klanten over de ingrediënten en kunnen instructies bevatten over het gebruik van het product.

Krimp folie
Tegen meerkosten kunnen wij de producten omwikkelen met krimp folie. Met krimp folie kunt u uw gehele product sealen.
De kartonnen verpakkingen, presentatie verpakkingen, folders en gift sets zijn opties om uw complete uiterlijk van uw private label te voltooien. Kartonnen verpakkingen kunnen uw product een luxere uitstraling geven. U kunt de kartonnen verpakkingen in full color of alle metallic kleuren af drukken. Er zijn vele opties voor de afwerking van de kartonnen verpakkingen.

Kartonnen verpakkingen
Kartonnen verpakkingen zijn optioneel. U kunt kiezen om de producten met hetzelfde logo en tekst aan te bieden als op het daadwerkelijke label van de feitelijke producten. U kunt er ook voor kiezen om een kartonnen verpakkingen met opengewerkte zijkanten zodat u het product in de verpakking goed kan laten zien.
Cobeco Pharma zal de technische informatie en de templates aan u leveren na de orderbevestiging.

Presentatie verpakkingen
Het presentatie verpakkingen kunnen worden gebruikt om uw producten allemaal samen te presenteren met uw logo. Presentatie verpakkingen zijn ideaal om te gebruiken op een toonbank om uw merk te presenteren aan uw klanten.

Folders
Een folder is de oplossing als u meer informatie met uw product wilt meegeven. Een folder is ook een gelegenheid om uw andere producten te tonen.

Gift sets
Wij bieden u de mogelijkheid om een gift set te ontwerpen. Op deze manier kunt u meer dan één product van uw exclusieve productlijn presenteren aan uw klanten. U hebt de mogelijkheid om de gift sets te verdelen naar eigen inzicht.