Etikettering proces

De materialen die we gebruiken voor onze labels zijn polyethyleen/polypropyleen en papier. Zorg ervoor dat de tekst nog leesbaar (niet minder dan 3 punten) is en dat het niet te dicht bij de rand (minimaal 3 mm) geplaatst is.
De barcode moet bij voorkeur verticaal, omdat op deze manier het gemakkelijker is om hem te scannen.

Het materiaal en de kleuren van de basis
U kunt ook kiezen voor metalen basismaterialen, wit vinyl etiketten, duidelijke vinyl etiketten of non-label look. Alles op aanvraag. U kunt gebruik maken van alle gewenste kleuren, full color, steunkleuren, offset of zeefdruk.

Eye mark
De label machine zal het label hechten aan de fles in een roterende manier. Het apparaat heeft een indicatie wanneer de rotatie is voltooid en start automatisch aan de volgende fles. Dit kan op twee verschillende manieren, door middel van een contrasterende kleur etiket of door een Eye mark merk. De sensor van de label machine leest de top 5 mm over de gehele breedte van het label. Het kenteken is een contrasterende gekleurde rechthoek van minstens 3 mm breed en 5 mm hoog. Dit teken wordt bovenaan het label aangebracht en heeft geen specifieke plaats.

Het teken is aanwezig op de sjabloon als een aparte laag. Op deze laag dient u het ontwerp te zetten.
Maak uw ontwerp in de ‘ARTWORK’ laag.