Plastic containers

Plastic potten
Potten kunnen gebruikt worden voor crèmes of gels en tabletten, capsules of caplets. De plastic potten zijn voorzien van een beschermfolie die de opening afsluit. Zo garandeert u de optimale bescherming van uw product. De pot maakt het product luchtdicht zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Plastic potten voor voedingssupplementen
De plastic potten zijn geschikt voor tabletten, capsules en caplets. De kunststof potten zijn verkrijgbaar in 75cc, 100cc en 200cc. De kunststof potten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart of grijs/zilver.

Plastic potten voor cosmetica
De plastic potten die geschikt zijn voor crèmes en gels hebben een brede opening. De plastic potten voor cosmetica zijn verkrijgbaar in 250ml en houden 20 tot 120 tabs/caps. De plastic potten voor cosmetica zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of grijs/zilver.

Kunststof platte pakketten voor internet
Wij hebben speciale kunststof platte pakketten die gemakkelijk per post kunnen worden verzonden. Speciaal voor internet shophouders. De kunststof platte pakketten zijn leverbaar in 175cc of 275cc en houden 20 tot 12 tabs/caps. De kunststof platte pakketten zijn verkrijgbaar in de kleur wit.

Plastic flessen
Flessen zijn plastic flessen die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Ideaal voor vloeistoffen en gels. De plastic flessen zijn verkrijgbaar in 30ml, 50ml, 80ml, 100ml, 150ml, 250ml, 500ml of 1000ml.
Alle andere maten van plastic verpakkingen zijn op aanvraag beschikbaar. Sluitingen zijn sprayers, flip doppen, pompen, vacuümpompen of trigger sprayers.