Tabletten en capsules

Private Label door Cobeco Pharma biedt u een breed scala van tabletten en capsules met verschillende functies en kleuren. Zo creëert u uw ideale merk. De tabletten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren. De basis capsules zijn wit of transparant. Andere kleuren zijn mogelijk tegen extra kosten. De capsules zijn ook verkrijgbaar als plantaardige capsule. Deze vegetarische capsules zijn alleen beschikbaar in een transparante kleur.

Health vitaminen en mineralen
De categorie gezondheid vitaminen en mineralen bevat alle gezondheid, huid of cosmetische gerelateerde tabletten en capsules. Vitaminen zijn noodzakelijke stoffen die uw lichaam nodig heeft om te groeien en zich normaal te ontwikkelen.
De beste manier om voldoende vitaminen binnen te krijgen is door middel van een gezonde en gevarieerde voeding. Om optimale gezondheid te waarborgen kunt u extra vitaminen tabletten of capsules innemen. Het is mogelijk om uw eigen private label met vitaminen tabletten en capsules te beginnen.

Health erotiek
De erotische voedingssupplementen lijn bevat tabletten en capsules die bijdragen aan een spannend seksleven. Maak uw private label af met unieke erotische voedingssupplementen.
Het is mogelijk om uw tabletten nog meer te personaliseren door er uw naam op te laten drukken. Cobeco Pharma zal extra kosten in rekening brengen voor deze service. De minimale bestelhoeveelheid is één miljoen tabletten.


Blisterverpakkingen
De blisterverpakkingen zijn verkrijgbaar in 4, 8 of 10 tabletten en capsules in één blisterverpakking. De minimale afname is 2500 stuks.Product informatie


Tablets en capsules


Verpakkingsopties


Potten en blister packs


Sluitings opties


Schroefdop


Wettelijke tekst


Cobeco Pharma zal de wettelijke tekst dat verplicht is op de verpakking naar u opsturen.
Deze wettelijke tekst moet op de verpakking worden geplaatst.


Ontwerp


Creëer het ontwerp


Minimum bestelhoeveelheid


Pot:
tot 50cc, gestickerd, 1000 stuks
50cc – 200cc, gestickerd, 500 stuks
200cc en meer, gestickerd, 250 stuks