Water basis

Glijmiddelen op water basis zijn gebaseerd op water en hebben veel voordelen. Een glijmiddel op water basis is geschikt om te gebruiken in combinatie met latex en condooms. Daarnaast kan een glijmiddel gebaseerd op water gebruikt worden in combinatie met elk erotisch speeltje. Glijmiddelen die zijn gebaseerd op water zijn glad en niet plakkerig.
De glijmiddelen op waterbasis van Cobeco Pharma zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten glijmiddelen zoals met een smaakje, anale glijmiddelen, zelf verwarmende glijmiddelen of verkoelende glijmiddelen.

Glijmiddelen met een smaak

Glijmiddelen met een smaak maken orale seks nog smakelijker. De smaakopties kunnen zo exotisch zijn als Piña Colada en Vanille. De verschillende smaakopties van Cobeco Pharma:

Aloë Vera
Kersen
Chocolade
Bosbessen
Peppermint
Banaan
Cola
Goud
Geroosterde appel
Aardbei
Vanille
Bubblegum

Passievrucht
Piña Colada
Zilver
Komkommer
Tiramisu
Crystal


pH neutrale glijmiddelen
De pH neutrale glijmiddelen zijn glijmiddelen die een neutrale pH neutrale waarden hebben. Een pH neutrale glijmiddel is een glijmiddel op waterbasis en is geschikt voor seksuele gemeenschap.

White glijmiddelen

De witte glijmiddelen zijn glijmiddelen met een witte kleur. De witte glijmiddelen zijn ontwikkeld om anale seks een plezierige en gemakkelijke ervaring te maken. De glijmiddelen zijn zacht voor de huid.

Anale glijmiddelen

De anale glijmiddelen zijn waterbasis en hebben een dikkere structuur om gemakkelijke penetratie te verzekeren. Dit zal voor meer plezier en genot zorgen tijdens anale seks.

Warming glijmiddelen
De verwarmende glijmiddelen zijn glijmiddelen die opwarmen tijdens gebruik. Wanneer het glijmiddel in contact komt met de huid geeft het een verwarmend effect. Het warming glijmiddel is gecreëerd om het seksuele genot te verhogen.

Cooling glijmiddelen

Na contact met de huid geeft het glijmiddel een verkoelend effect. Gebruik al uw zintuigen en geniet van de verkoelende eigenschappen. De cooling glijmiddelen zijn ontworpen om meer genot toe te voegen aan seksuele gemeenschap en om meer comfort te geven.
Product informatie


Glijmiddelen op water basis


Verpakkingsopties


Flessen en tubes


Sluitings opties


Flip dop, pomp, sprayer


Wettelijke tekst


Cobeco Pharma zal de wettelijke tekst dat verplicht is op de verpakking naar u opsturen.
Deze wettelijke tekst moet op de verpakking worden geplaatst.


Ontwerp


Creëer het ontwerp


Minimum bestelhoeveelheid


Flessen:
tot 80ml, gestickerd, 1000 stuks
80ml – 150ml, gestickerd, 500 stuks
150ml en meer, gestickerd, 250 stuks

Tubes:
50ml - 250ml, gestickerd, 1000 stuks


Geprinte flessen en tubes zijn beschikbaar in 1500 stuks. Het glijmiddel is ook beschikbaar in sachets.